Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč je kořenem všeho zla nedostatek empatie?

Toto je první článek, který píši sám za sebe, protože mám již od dětství bohaté zážitky. Stav empatie určuje charakter lidí.

Empatie je schopnost vcítit se do pocitů druhého člověka. Jakkoli to zní fádně, tato schopnost se postupně vytrácí z této společnosti a tou společností nemám na mysli naše "demokratické" zřízení ale oligarchní, monetární systém, který je užíván globálně pro celou planetu. Systém, jenž staví do čela vlastnosti, jako jsou materialismus, posedlost penězi a kariérismus pomalu ale jistě degeneruje. Nedegeneruje však systém ale lidé, kteří jsou v takovém systému vychováváni. Stejně, jako po vzniku pevniny evoluce změnila některým živočichům ploutve na nohy, tento systém mění lidský mozek, jeho programování, a tím i charakter člověka. Není divu, protože tento systém byl stvořen sociopaty za účelem právě takové degenerace.

Lidé jsou obecně tímto systémem různě psychicky postiženi. Kompletní absence empatie náleží právě sociopatům s následujícími typickými vlastnostmi:

1. Kompulzivní patologické lhaní

2. Podvod a manipulace (lstivost)

3. Parazitický způsob života (závislost)

4. Pořízení oběti (partnera) za účelem kontroly a ničení

5. Předstírání lásky

6. Neustálé vyhrožování

Atd...je toho mnoho, mluvíme ale pouze o empatii. Pravý sociopat se rodí dědičně poškozen (fyzické poškození mozku) a není možné ho vyléčit. Ten není schopen cítit empatii k čemukoli a veškeré city předstírá. Je ovšem značně narcistický. Částečný sociopat je schopen cítit empatii třeba ke zvířatům ale nikoli k lidem. Tuto poruchu má na svědomí institut rodiny, kdy záleží, zda citový teror prováděla matka nebo otec nebo sourozenci. Daleko častěji to je otec, proto jsou většinou sociopaté muži. Dítě z takové rodiny potlačuje své přirozené city, dávná traumata se umístí do podvědomí, které má charakter energetického pole. A hle, na světě je poškozená bytost.

Tito lidé se vyhýbají riskování někoho milovat a nikdy nerozvinou pravou intimitu. Především z důvodu, že ani neví, co to je. Podle nich je pohlavní styk soubor nutných pohybů k reprodukci dítěte, kterým si zavazují partnera. Mají veliké problémy s pochopením základních věcí, jako jsou sympatie, chápání motivů partnera, soucit a právě empatie. Můžete od nich slyšet větu: "Nejsem empatický ale rozumím ti." Pokud na ně vyrukujete s hlubšími pocity, vůbec vám nerozumí.Nemá smysl se na ně zlobit. Nejsou prostě schopni cítit to, co vy. Pokud totiž city stále potlačujete, nakonec je ztratíte. Tedy zadupete je do sebe. Pozorují ale silné pocity ostatních a snaží se je předstírat, aby nebyli odhaleni. Nejčastěji ale o své poruše nevědí. Tito lidé nejsou schopni přijmout odpovědnost za svůj život a často mají za partnery pravé sociopaty, protože jsou zrcadlem jejich vlastností a chtějí se od nich naučit, jak v tom chodit. Tj. naučit se maskovat svůj chladný charakter a předstíráním pocitů získat náklonnost někoho, koho zrovna potřebují. Podle posledních důkazů genetiky z vás částečného sociopata také udělá pravidelný sexuální styk s pravým sociopatem. DNA se stlačí z harmonické frekvence do patologického stavu, jako třeba vlivem kortizolu - stresu.

Mají poměrně pohodlný život. Emoce neprožívají příliš silně, a proto často potřebují dávku adrenalinu. Největší tragédií je pravděpodobnost, že své chování přenesou na své děti. Tyto lidi je téměř nemožné změnit, a to hlavně proto, že to sami nechtějí a považují se za "normální". Život plný falešných jistot jim brání v jakékoliv změně. Pokud se chystáte na rande, dobře se potenciálnímu partnerovi dívejte do očí. Existují neomylné faktory, podle  kterých je poznáte. Rozdílná barva očí nebo rozdílná velikost očí. Psychiatrie se svými omyly a antidepresivy je bezcenná. Jedinou možností, která téměř není známá je Transcendentální meditace. Pouze na úrovni hluboké změny vědomí lze kvantově napravit chybný genetický kód. To už ale hovořím trochu čínsky, že?

Autor: Richard Mašek | pondělí 6.7.2015 3:27 | karma článku: 26,09 | přečteno: 4915x
  • Další články autora

Richard Mašek

Sociopat. Jak ho rozpoznat, a jak se ho zbavit.

Sociopat je nejnebezpečnější lidskou mutací, která existuje. Psychopat Vám dá rychle najevo, co je zač ale sociopat se tváří, jako váš nejlepší přítel nebo dokonce partner.

23.7.2017 v 21:17 | Karma: 43,53 | Přečteno: 29161x | Diskuse| Ostatní

Richard Mašek

Bůh je v neuronech

Tento článek představuje nejnovější objevy v oblasti neurologie. I když se zaměřuje na metafyzické vztahy, vychází z ověřených, vědeckých dat. Obsahuje také filosofické odpovědi, které se týkají života, smrti a našeho původu.

27.8.2015 v 16:01 | Karma: 23,65 | Přečteno: 2744x | Diskuse| Ostatní

Richard Mašek

18 znaků vysoké emocionální inteligence (EQ)

Emocionální inteligence je něco nezachytitelného, nemateriálního v nás. Má vliv na naše chování, naviguje nás skrze složité sociální vztahy a vytváří osobní rozhodnutí pro dosažení pozitivních výsledků.

5.8.2015 v 16:06 | Karma: 32,65 | Přečteno: 11869x | Diskuse| Ostatní

Richard Mašek

12 symptomů spirituálního probuzení

Všude je možné číst znaky spirituálního probouzení bez jakéhokoli vysvětlení. Pokusím se je trochu přiblížit, protože jejich nepochopení vede k chaosu nebo k pocitu, že jste se zbláznili.

16.7.2015 v 10:34 | Karma: 28,58 | Přečteno: 5201x | Diskuse| Ostatní

Richard Mašek

Dopis Alberta Einsteina své dceři.

Koncem roku 1980 Lieserl, dcera slavného génia věnovala 1400 dopisů, psaných Albertem Einsteinem, Hebrejské univerzitě s příkazem nepublikovat je, dokud neuběhne dvacet let od její smrti. Toto je překlad jednoho z nich.

11.6.2015 v 7:58 | Karma: 45,60 | Přečteno: 72067x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 12531x
Překládáním přednášek světových vědců poskytuji normálním lidem fakta, která se jinak nemohou dozvědět.

Seznam rubrik