Sociopat. Jak ho rozpoznat, a jak se ho zbavit.

23. 07. 2017 21:17:47
Sociopat je nejnebezpečnější lidskou mutací, která existuje. Psychopat Vám dá rychle najevo, co je zač ale sociopat se tváří, jako váš nejlepší přítel nebo dokonce partner.

Nejdříve malý citát: „Čekat od sociopata změnu chování, je jako čekat na rybu až vyleze z vody na břeh a začne si s vámi povídat.“

Všechna fakta vycházejí z článků a přednášek předních psychologů na toto téma. MUDr. Františka Koukolíka Dr.Sc., neuropatologa, spisovatele a publicisty, který přednáší na 3. lékařské fakultě UK a především Roberta D. Hareho Ph.D, emeritního profesora University Britské Kolumbie, spolupracovníka FBI v oblasti kriminální psychologie.

  1. Charakteristické vlastnosti

a) Nikdy nekončící negativita. Vše, co děláte v přítomnosti sociopata, je špatně. Pokud vám zadá úkol, bez ohledu na skutečnost, že ho svědomitě splníte, vysvětlí vám, že jste neschopný(ná) idiot, který není schopen zvládnout ani ten nejlehčí úkol. V očích sociopata jsou všichni ostatní hloupější, hůře oblečeni a méně schopní. Vadí jim celá společnost, kromě podvodníků, lobbistů a politiků, protože jsou jedněmi z nich nebo se jimi hodlají stát.

b) Trvale přítomná agresivita. Agresivitu si nikdy nevybijí, protože jejich nitro je černá díra, plná výkalů a je bezedná. S její pomocí dávají najevo, že chování toho druhého(normálního) člověka je v rozporu s jejich představami. Trvalá agresivita je u nich prevencí, protože se cítí neustále ohroženi. Ohroženi se cítí, protože jsou zamindrákovaní a ví, že lžou, kradou, podvádějí a mlátí ženy.

c) Přetvářka. Velmi jim záleží na tom, jak je vnímá široká společnost. Nikoli z lásky, která je pro ně cizím a směšným pojmem ale ze strachu, že budou odhaleni. Proto se na veřejnosti doslova „dokopou“ k oskarovým výkonům a jsou upravení, příjemní, usměvaví a pozorní. Často se snaží získat pozornost drobnými dárky, přesto, že jsou chorobně lakomí. Takto loví své oběti – partnery.

d) Lež. Lžou pořád. Za účelem vetřít se zákazníkovi, šéfovi, budoucímu partnerovi, atd. Často tvrdí, že ten nádherný dům (byt, auto...) je jejich, i když patří jejich otci. To tvrdí do té doby, dokud na to nepřijdete nebo si na to nenakradou. Lež je jediným způsobem jejich komunikace, protože z neurologických výzkumů je patrné, že mozek má doslova plastický charakter. Pokud stále lžete, váš mozek již nebude schopen říkat pravdu. Odtud věta:“Opakovaná lež se stává pravdou.“

e) Manipulace. Manipulují každého a stále. Jejich myšlení je založeno na patologické vlastnosti vše urvat pro sebe a získat maximální výhody. Jsou bez emocí. Vše chladně předem kalkulují.

f) Kontrola. Jsou posedlí touhou vše a všechny kontrolovat a řídit. Dává jim to pocit falešného uspokojení. Pocitu uspokojení nejsou schopni, protože nejsou schopni jakéhokoli citu. Pokud vám připadají někdy citliví, pamatujte, že se jedná o herecký výkon.

g) Nulová empatie. Empatie je cizí slovo. Pro sociopata jde doslova o shluk písmen, kterým nerozumí. Sociopat myslí nonstop pouze na sebe. Není schopen vcítit se do kohokoli jiného, protože mu doslova chybí kus mozku. Veškerá neurologická spojení mozku v oblasti empatie u sociopata zcela chybí. Proto není nikdy schopen se změnit.

h) Promiskuita. Vždy jsou promiskuitní, protože nejsou schopni intimního pouta. Velmi často mají sklony k alkoholismu, protože nevydrží sami se sebou. Hluboko uvnitř totiž vědí, co jsou zač.

2. Jak je rozpoznat

a) Přečtěte si základy psychologie. Především jakoukoli knihu Mudr. Františka Koukolíka nebo si alespoň najděte jeho přednášky na youtube. Konkrétně doporučuji knihu profesora Roberta D. Hareho „Bez svědomí.“ Ano, je přeložena do češtiny.

b) Pokud máte rande se sociopatem, garantuji, že to nevíte. Až s ním budete sedět někde v baru a on bude o něčem vážně mluvit, zlehčete to. Jeho rekce bude podrážděná, pokud vás rovnou nenapadne. Tedy verbálně. Zeptejte se, co dělá za práci. Jeho odpověď nebude konkrétní. Řekne např., že pracuje v realitách ,nebo jako zprostředkovatel obchodu. Nemůže vám říci pravdu, protože to neumí, nechce a vyšlo by najevo, že okrádá lidi.

c) Už na první schůzce vám oznámí, že chtějí založit rodinu, protože jsou připraveni ji zajistit. To je základní znamení sociopata. Normální chlap nikdy nenabízí na první schůzce celoživotní závazek.

d) Nikdy neposuzujte jeho zevnějšek. Je vždy pečlivě upraven, boty má narcisticky vyleštěné a umí být oslnivý(á). To je jeho taktika. Uhrane vás zjevem, vystupováním, a než se nadějete, jste spolu v posteli. To je začátek katastrofy, protože je zcela prokázáno, že sexuální styk přenese jeho genetické mutace do vás. Stálým pohlavním stykem se sociopatem se tedy můžete sami stát částečným sociopatem. To vysvětluje, proč všem obětem (parterům) sociopata trvá roky, než odhalí pravdu.

e) Když mu položíte nějakou zásadnější otázku, dobře ho(ji) pozorujte. Pokud lžou, nedívají se vám do očí. Pokud ano, podle FBI se vždy podívají nahoru doleva nebo se často začnou blbě usmívat.

f) Často překládají termín schůzky nebo nepřijdou vůbec

g) Nikdy se neomluví ale vždy se vymluví na okolnosti. Může za to někdo jiný,vy nebo něco jiného.

h) Na schůzce dlouze telefonují s někým jiným. Dává jim to pocit důležitosti. Je to součástí jejich image.

i) Fyzicky vás napadnou. Dají vám facku nebo pěstí.

3. Jak se jich zbavit

Je to velmi obtížné. Roky pracovali na tom, abyste na nich byli závislí, takže nejspíš jste. Máte s nimi dítě nebo nedejbože více dětí a jste v domácnosti, protože vás přesvědčili, že vás zajistí. Tento způsob chování je spolehlivá šablona chování sociopata. Jakmile ztratíte jejich podporu, což byla stejně jen iluze, je to značný problém. Sociopat má mnoho pseudo přátel, které okouzlil nebo si je jinak zavázal. Celému okolí navykládá o vás takové věci, že vám nikdo nevěří. Protože jste závislí, nemáte na právníka. Vaše vlastní děti jsou rovněž zmanipulováni nebo mají mírně sociopatický charakter a jsou na straně zla. To je také hlavní důvod, proč píši tento článek. Abyste sociopata včas odhalili, nevytvořili si naprostou závislost a mohli odejít. Níže uvádím ověřené fungující postupy.

a) Odhalte jejich hry a řekněte jim pravdu. Pravda je přivádí k šílenství.

b) Mluvte klidně a věcně. Agresivita je jejich hřiště. Tam jsou doma a vy nemůžete vyhrát.

c) Klidně a opakovaně trvejte na pravdě, předložte důkazy.

d) Jakmile vás veřejně zostudí či napadnou, postupte důkazy veřejným institucím. Sociální správě, policii, soudu.

e) Pokud s nimi žijete, okamžitě se odstěhujte. Jestliže víte, že vám v tom budou bránit, odvážejte si postupně věci a pak náhle zmizte. Do telefonu jim pak oznamte, že bez vás jim bude lépe.

f) Jednejte s nimi pouze na veřejných místech a se svědky. Na veřejnosti vás nenapadnou, protože jsou naprosto zbabělí.

g) Komunikaci s nimi ukončete nebo omezte na minimum

h) Vymažte si je z hlavy, život je krátký.

4. Nejčastější výskyt sociopatů

Sociopat je parazit. Nikdy nechce skutečně pracovat a parazituje na pozicích snadných výdělků a moci.

a) Makléři, realitní agenti

Jde o činnost, kdy parazitují na vztahu kupující-prodávající. Průměrně inteligentní člověk ví, že stačí zaplatit jednoho právníka, jednu smlouvu a vše je do měsíce vyřízeno. Sociopat má potřebu prodej prodlužovat, vytvářet nesmyslné činnosti, které vám naůčtuje. Za to požaduje provizi. Právnímu systému je tato skutečnost známa, a dle rozhodnutí Nejvyššího soudu ČR, sp. zn. 33 Cdo 3448/2012 jsou rezervační smlouvy neplatné.

b) Politici, lobbisté

Co dodat. V této kategorii najdeme nejvíce sociopatů a sociopatek, protože se jedná o neprůhlednou činnost v oblasti financí a moci, jako takové.

c) Prositutky a gigolové

Jedná se o způsob, jak získat nezdaněný příjem za to, že máte chráněný sexuální styk s osobami, o které byste si mnohdy neopřeli kolo. Sociopat není schopný intimního, láskyplného sexuálního styku. Takže ideální prostředí.

d) Kněží

Ráj pro sociopaty a pedofily. Schovávají se za Boha a jde o finanční, materiální zisky a moc a kontrolu nad davy.

e) Bankéři

Samotná podstata bank je sociopatická. Tito parazité si vytvářejí poplatky téměř za každý úkon, přičemž parazitují na vámi vydělaných penězích. Poskytují půjčky se značnými procentuálními zisky, přičemž způsobují inflaci vytvářením virtuálních peněžních hodnot v počítači.

V podobném duchu bychom mohli pokračovat dlouho, ale myslím, že je vám to jasné.

5. Závěr

Říká se, že nejhorší srážka je srážka s blbcem. Nikoli. Neexistuje horší srážka, než srážka se sociopatem. Žijeme v patologické době. Svět se stal patologickou oligarchií, kterou nám sociopaté prodávají, jako demokracii. „Přátelství“ jsou virtuální a empatie umírá pod praporem přežití a hromadění majetku. Sociopaté v tichosti řídí svět, pomocí peněz a vytváření umělého strachu z budoucnosti. Necháme se pomalu vařit, jako žáby a sociopaté zkouší, co všechno ještě vydržíme. Profesor Robert D. Hare vytvořil mezinárodně uznávaný test, který odhalí každého sociopata. Zda je uznávám českými soudy, mi není známo. Jedno je však jisté. Pokud necháme svět v jejich rukou, jeho konec v této podobě, je neodvratný. Přeji vám mnoho štěstí a životní energie.

Autor: Richard Mašek | neděle 23.7.2017 21:17 | karma článku: 43.51 | přečteno: 29107x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 16 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 10.41 | Přečteno: 191 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 15.24 | Přečteno: 324 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 4.98 | Přečteno: 97 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.70 | Přečteno: 560 | Diskuse
Počet článků 15 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 12528
Překládáním přednášek světových vědců poskytuji normálním lidem fakta, která se jinak nemohou dozvědět.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...