Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

8-o8-o

To muselo dát dost práce vzít reálné pokusy a testy a obklopit je a zapasovat do vymyšleného balastu.

2 2
možnosti
PK

Určitě ne víc, než je zapasovat do balastu materializmu.

0 2
možnosti
DT

To je sice všechno moc hezké, ale ta fanatická snaha, uplatnit poznatky vědy k dokázaní existence boha vám udělala čáru přes rozpočet. Utekla vám taková malá, ale velice důležitá premisa: kvantová vlna kolabuje nejen při pozorování pozorovatelem, ale také při reakci s ostatními částicemi, případně při reakcích s makrosvětem. 

Kolaps kvantové vlny jediného objektu, jakkoliv by byl v rozporu s pozorovanými jevy makrosvěta - rozhodně existenci Boha nepotvrzuje. Naopak, vše je tak, jak má být, makrosvět se chová jinak než mikrosvět a my jen musíme pochopit proč tomu tak je.

4 0
možnosti
PK

Vše je, jak má být? A vy víte, jak to má být? To je pozoruhodné.

0 2
možnosti
Foto

Takovou snůšku žvástů jsem již dlouho neslyšel! Respektive snad nikdy. Něco podobného jsem jen četl ve Švejkovi. Byly to bláboly totálně ožralého feldkuráta Katze.  

Tedy SURSUM CORDA náboženští zabedněnci!

Materialista a ateista

Treinkewitz

5 2
možnosti
PK

Věřím vám. Na VUMLu takové věci určitě nikdy neříkali.

1 2
možnosti
VIO

Obecně moderní vědy dokazují existenci Boha, proto i největší vědci a myslitelé historie byli věřící lidé. Pouze pro většinu lidí je těžké si přiznat že oni nejsou "to nejdokonalejší", je těžké si pro ně přiznat že něčemu podléhají, Bohu. A ještě těžší je poté si přiznat že tím pádem neseme odpovědnost za své činy, to většina lidí nechce ani slyšet.

2 3
možnosti
JS

Bylo by dobré si uvědomit, že existenci nebo neexistenci Boha nelze dokázat. Víra a věda jsou nesourodé kategorie. Snažit se dokázat víru vědou považuji za nesmysl.

5 0
možnosti
Foto

Jo, zelená je teorie, ale šedivý je strom života. Tímto umným poskládáním faktů jste ale fakt existenci Boží nedokázal. A když vás někdo pořádně nakopne, automaticky na takové teorie zapomenete, prostě ta fyzická bolest bude silnější. A až vám bude opravdu zle opravdu dlouho, utěšující síla podobných konstrukcí se naplno ukáźe jako bezcenné plevy. 

 Taková je moje osobní zkušenost.  Netvrdím, že Bůh neexistuje, ale že vámi nabízená cesta k němu je jen zdánlivá. I když - možná lepší zdánlivá, než vůbec źádná.

2 0
možnosti
MP

Souhlasím na 100%. Kvantová teorie skutečně dokazuje existenci  boha.R^R^R^

1 2
možnosti
JS

Mohl byste konkretizovat, kterou část kvantové teorie považujete za důkaz boží existence?

5 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 12531x
Překládáním přednášek světových vědců poskytuji normálním lidem fakta, která se jinak nemohou dozvědět.

Seznam rubrik