Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

no není to nádherné že stačí trochu biochemie a elektrických impulzů v mozku a svět se zdá hned lepší ač je pořád stejný a celkem na nás kašle

0 0
možnosti
Foto

Prožívám je všechny najednou, ne vždy v dokonalém setrvání. Často se ptám sama sebe, je vůbec možné poznat takové štěstí ? Čím jsem si to zasloužila ?!  Nový život nelze posuzovat rozumem, protože ten odpoví, ničím. Prosím svůj svět, rozhojni počet takových nádherných lidí. Jste jedním z nich. Děkuji Vám.

0 0
možnosti

Po projití diskuse si kladu otázku po zdroji filosofování pro filosofování. Jak je to časté!

0 0
možnosti

Vznešené řeči plynou jak voda v řece...

:-)

0 0
možnosti
Foto

A ráčíte je na sobě pozorovat?

Kdyby ano a byl jste spirituálně probuzen, tak by Vás ani nenapadlo tohle napsat. ;-(

0 0
možnosti
MR

Je to trošku jinak a je potřeba k tomu i určitý cit. Jde o životní sílu Kundalini jež je v rezonančním - kvantovém stavu, jež ze svého rezervoáru postupně proudí k čakrám, jež jsou vysokofrekvenční "transformátory a původní Kundalini kultivují.

1 čakra je vznik buněčného života 2, čakra vznik dvojpohlavního života až do vyspělých zvířecích forem, 3 čakra přidává paměť a vytváří EGO.

4 čakra přidává empatii a základ pro intuitivní vnímání, jež později se transformuje na nadvědomí a rezonanční vnímání.

5 čakra ... . 

Navíc čakry nás propojují s vyšší rezonanční hladinou a to buď na bázi živočišného vědomí, sociálního vědomí ... .

Každý z nás máme osobní kvantovou rezonanční frekvenci jež nás vlastně odděluje od superstavu a uvádí do příslušné dimenze.

Určitým cvikem pak lze překonat náš čas a ... . 

Není to nic duchovního, podobné se děje v lidském vývoji kdy jako novorozenci máme jen chaotickou neuronovou síť a interakcí s okolí ji postupně formujeme do stavu vědomí, de facto ji programujeme. Zde na místo Kundaliny je neuronová síť jež čeká na podněty a následně vytváří složitou architekturu neuronové sítě na určité svazky a moduly jež mají jednoduché programy a filtrují okolní realitu a tím následně vytváří naše vědomí ... .

Kundalini čas přichází po úspěšném rozvoji neuronové sítě v duševní formát a vlastně základ pro další úroveň vědomí, nad vědomí jež umí pracovat s kvanty rezonancí.

Pro vznik nadvědomí - intuitivního vědomí je potřeba transformovat denní vědomí a lidské vědomí v podvědomí, jež už není validátorem této komunikace zde a to je největší kámen úrazu a nejsložitější a nejtěžší, tento stav jednak pochopit, jeho účel a smysl a pak jej "vyřadit" a přejít na stav nadvědomí. To už je ale mimo lidskou existenci a formát.a v naších podmínkách a stavu dimenze velmi nekomfortní.

1 0
možnosti
Foto

Neřekla bych, že ' určitým cvikem ' lze překonat náš čas. O čase nevím nic, sleduji-li s nadšením svůj záměr. A ještě slovo ' nekomfortní ' : ''nesouhlasím '', mé poznání je přímo opačné.

0 0
možnosti
JT

Tak ja nevim s tou frekvenci castic. Nejvyssi frekvenci ma kosmicke zareni a to moc zdrave neni.

0 0
možnosti
MR

Nejde o spirituální probuzení ale rozvoj duševnosti duševenství. My máme pořád tendenci skákat ze sociálního instinktivního stavu do duchovního, ale při tom duchovního, ale co pojímáme za duchovní je vlastně jen jiná faseta naší sociální přírodní bytosti.

Je to jako skákat ze stavu mimina  rovnou do středního věku ... .

Duchovnost je vlastně budování určité iluze bez vlastní dospělosti a to oddělení se od společnosti a jejich hodnot na poli duševním, kde už osvíceně chápeme její osud a jiný úděl, už své zkušenosti do ní neprojektujeme, neboť ona funguje na jiném formátu než si dovedeme představit.

Zde jde o rozvíjení daru od přírody a to spojit lidskou polaritu a sociálnost i podřízenost na duševní rovině v duševenství, jež hlouběji chápe podstatu věcí o odhaluje zákony ekosystému a tím se zpětně ztišuje.

Duchovnost pro nás a naši společnost je buď kostelní, nebo kulturistika, či byznys. Je to zastaralé a zmatečné a plně mrhá s pravým potenciálem lidství.

Zde je potřeba si uvědomit jak je stavěna lidská bytost a jak se vyvíjí v čase osobnost, jak je složena ze dvou polarit, mužský a ženský projev, estrogen a testosteron, toto na duševní rovině spojit a nenechat se tím vláčet. 

Navíc tento gen duševnosti potřebuje určitý stav svobody ve společnosti a je celkem vzácný, proto že kdyby převládl společnost by zanikla neboť by neplnila existenční funkčnost společnosti. 

Z tohoto se následně ve společnosti vytváří určitá vrstva z níž vychází velké altruistické osobnosti doby, spisovatelé, umělci, vědci, filozofové, státníci ... .

0 0
možnosti
MR

Je hlavou společnosti. Ta u nás byla zlikvidována. Duchovnost je mnohdy manýr a následně kulturistika určitých chtěných vlastnosti, jež sice nabudou jako svaly, ale jde o promarněný život. Základ pro nás všechny je objevit hodnoty své bytosti, svoji cenu, poznání, umět držet svůj názor, tedy dospět a začít duševně růst. Následně na duševní rovině transformovat dvě polarity a nenechat se jimi ovládat ... Toto své poznání pak neprojektovat a nenutit ostatním, což je o tom poznat jaký formát má sama společnost na rozdíl od nás ... .

0 0
možnosti
BK

Takový blog má skutečně smysl. Dáváte nám darV;-).

1 1
možnosti
JD

J80e82r29r91y 73D23a71n30ě11k

16. 7. 2015 12:36

"To je blbý, to se bude líbit" 

(Jan Werich) ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 12531x
Překládáním přednášek světových vědců poskytuji normálním lidem fakta, která se jinak nemohou dozvědět.

Seznam rubrik